Samsung Buzdolabı Servisi

Kaplan Ticaret olarak 15 yılı aşkın süredir Samsung marka beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin onarım ve bakımını müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile üstlenmekteyiz. Kayseri bölgesinin en kaliteli beyaz eşya servisini sunan firmamız, Samsung buzdolabı servisi olarak da alanında yılların tecrübesini edinmiş teknisyenleri ile faaliyet göstermektedir. Firmamızın uzun yıllardan bu yana edindiği tecrübe ve bilgi, buzdolabı arızalarının en doğru şekilde tespiti için teknolojik yöntemlerle kaliteli bir hizmet vermemizi sağlar.

Firmamızın geniş servis ağı Kayseri’nin Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Develi, Bünyan, Pınarbaşı, İncesu, Tomarza ilçelerine kadar uzanmaktadır. Bu sayede gezici ekiplerimiz tüm Samsung marka buzdolabı modellerinin bakım ve onarım işlemini aynı gün içerisinde hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kalitesinden ödün vermeyen Samsung Servisi firmamız, garantili işçiliğini sizlere bütçenize uygun fiyatlarla sunmaktadır. Firmamızda arıza kaydı oluşturmak veya ürün arızaları hakkında bilgi almak için 0537 462 89 22 numaralı hat aracılığıyla bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kayseri Samsung Buzdolabı Servisi

Kaplan Ticaret – Profesyonel ve Kaliteli Hizmet

Buzdolabı – Çamaşır ve Bulaşık Makinesi – Fırın – Süpürge

Samsung Servis İletişim Bilgileri

Adres: Aydınlıkevler Mah. Şebboy Sok. 38B Melikgazi / Kayseri

Sık Görülen Samsung Buzdolabı Arızaları Nelerdir?

Beyaz eşyalar arasında ev yaşamının vazgeçilmez öğelerinden biri de buzdolaplarıdır. Yiyeceklerin bozulmaması adına kullandığımız buzdolaplarının yüksek performansta çalışması sağlığımız için oldukça önemlidir. Bu bağlamda Samsung hem enerji tasarrufu hem uzun yıllar dayanıklılığı ile bilinen buzdolapları ile sektörün öncü markaları arasında yerini almaktadır. Ancak buna rağmen yanlış kullanım veya düzenli bakımın yapılmaması zaman zaman Kayseri Samsung buzdolabı servisi gerektirmektedir. Samsung buzdolabı arızalarını kısaca aşağıdaki gibi gösterebiliriz;

  • Buzdolabının istenen performansta soğutmaması,
  • Aşırı ısınması,
  • Su akıtması,
  • Buzluk bölümünün aşırı karlanması,
  • Kötü koku yayması,
  • Oldukça gürültülü çalışma şekli.

Bu tarz arızalar buzdolaplarının zaman kaybetmeden tamir edilmesi için servis ihtiyacı doğurur. Samsung buzdolabı servisi olarak buzdolaplarınızın tüm bakım ve onarım işlemini en iyi servis imkanları ile sağlamaktayız. Teknolojik yöntemleri benimseyen Samsung Servisi firmamız, tecrübeli ekibi sayesinde gün içerisinde garantili işçiliği ile buzdolaplarınızı kısa sürede eski haline getirmektedir.